Даша Жукова смени Роман Абрамович с гръцки милиардер (Ще има ли сватба?)

Гласувайте за статията

Даша Жукова смени Роман Абрамович с гръцки милиардер

Даша Жукова има ново гадже. Бившата съпруга на руския олигарх Роман Абрамович се омъжва отново, този път за гръцки милиардер. Красавицата има дългогодишна връзка с корабния магнат Ставрос Ниархос, а годежът им бе обявен преди дни.

„Двойката планира да се ожени по-късно тази година“, казва източник от обкръжението на Жукова. Предложението е направено по време на рождения й ден в бар в Ню Йорк.

Също така източникът твърди, че Даша продължава да поддържа отношения с Абрамович въпреки развода. „Те се виждат по милион пъти на седмица“, казва още той.

Двойката все още изяснява особеностите около развода си. Даша ще получи обезщетение на стойност 92 милиона долара, както и четириетажна къща в Манхатън.

Връзката на Даша Жукова и Ниархос започва през януари миналата година. Красавицата прекара с приятели Нова година в Перу, където се оказа в компанията на красивия грък. Запознали ги семейство Бекъм, както и няколко други общи приятели. Въпреки че и двамата много се пазели техни общи снимки да не излязат никъде, кадри все пак са били открити. След развода миналия август, двамата все по-често афишират отношенията си — най-вече чрез приятели.

Даша и Роман се ожениха на тайна церемония преди няколко години. Тогава милиардерът изненада всички с решението си. Манекенката потвърди брака им, но само година след като сватбата им стана обществено достояние, двамата обявиха, че се разделят.

Не е ясно какво е довело до развода, но според слуховете именно аферата на Даша с Ниархос е причина за развода. Въпреки това руската красавица е успяла да уреди нещата така, че да получи сериозно обезщетение след развода.

Даша Жукова с нов милиардер сн. Инстаграм

Даша Жукова с нов милиардер сн. Инстаграм

С Абрамович дори остават приятели и заявяват, че връзката им остава стабилна и заедно не само ще се грижат за децата си, но и ще работят по общи проекти. По всичко изглежда, че втората сватба се случва с неговото мълчаливо одобрение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар