Тайра Банкс проговори за големия скандал с Наоми Кембъл (Какво ги скара?)

Гласувайте за статията

Тайра Банкс проговори за разрива с Наоми Кембъл

В модния свят има няколко грандиозни сблъсъка. Един от тях е между дизайнерите Кристиан Диор и Коко Шанел, а другият между супермоделите Наоми Кембъл и Тайра Банкс. Повече от 20 години двете мълчаха за враждата помежду си. Преди дни обаче Тайра Банкс за първи път проговори за проблемите помежду им.

В интервю за „The Wall Street Journal“ Тайра повдига въпроса и споделя, че никога не е била в истинска вражда с Наоми. В действителност двете са се скарали след като пресата ги е настроила една срещу друга.

„В модния свят ни беше казано, че има място само за един чернокож супермодел. Медиите също ни настройваха една срещу друга. Но това не беше съперничество, ние не бяхме равни. Аз бях едно прохождащо момиче, което бе хванало самолета за Париж. А тя беше световноизвестен супер модел. При положение, че тя беше доминираща, не може да се говори за съперничество“, казва Тайра.

Манекенката се оплака, че е плакала с дни след историята с Наоми Кембъл. Стигнало се до там, че колежката й уреждала да не я взимат на работа, а когато трябвало да работят заедно, всяка среща била кошмар. За щастие Тайра се оттегля от модата и се урежда в телевизията.
Създава свое шоу, а през 2008 година кани Наоми да бъде част от съдийския състав. В крайна сметка двете се помирили и станали приятелки.

Тайра Банкс проговори за Наоми Кембъл сн. You Tube

Тайра Банкс проговори за Наоми Кембъл сн. You Tube/WSJ

Към днешна дата двете жени се разбират чудесно, но не са виждани да дефилират на едно ревю. Тайра признава, че медиите и модния бизнес умишлено са подклаждали война помежду им. „Това не е правилно и е нередно по толкова много начини“, споделя още манекенката. Към днешна дата тя е риалити звезда, продуцент и актриса с епизодични роли. Но модата си остава нейното второ „Аз“, което винаги ще я води.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар