Глория: Баща ми имаше проблеми с алкохола! (виж изповедта й)

Глория: Баща ми имаше проблеми с алкохола! (виж изповедта й)
5 (100%) 1 vote

Глория почти привършва автобиографичната си книга!

Топ звездата на „Пайнер” Глория е на финалната права от написването на книгата за живота си. поп фолк дивата е на финалната права и усилено работи върху завършване на мемоарите си. В момента певицата е на почивка заедно с последното си гадже.

Глория

Глория с неочаквани разкрития за себе си в книга

Припомняме, че наскоро изпълнителката показа мъжа до себе си. Гло винаги е била дискретна с мъжете до себе си, но сега показа любовта на живота си. Примата на поп фолка не крие любовта си към новата си стара любов.

Стана ясно, че последната й тръпка е старо гадже. Певицата и доста по-младия й приятел са минали през доста трудности във връзката си.

Те заздравяват любовта си с пътувания по света и у нас. Преди известно време двамата бяха на почивка на Малдивите. Преди това релаксираха в съседна Гърция, където двамата имат имоти.

След което се разходиха из Виена. Публичността смущава гаджето на Гло и затова те по-често са навън, отколкото в родината.

Пловдивският бизнесмен Йордан Джерменски и Глория се познават преди 15 години, но тогава връзката им била кратка.

Глория сподели първи кадри от книгата си, където разкрива дълго пазени семейни тайни. В една от главите поп фолк дивата разкрива трудностите в семейството си.

„Баща ми имаше проблеми с алкохола, майка ми плачеше, ядосваше се“, са чат от нещата, които Гло споделя в книгата. Именно заради неподправените и откровени истории на певицата, мемоарите се очаква да се превърнат в бестселър, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар