Връзка с Ники Илиев ли: Хубавата Даяна Ханджиева показа гаджето си!

Връзка с Ники Илиев ли: Хубавата Даяна Ханджиева показа гаджето си!
5 (100%) 1 vote

Даяна Ханджиева показа гаджето си, не е Ники Илиев!

Младата актриса с име на принцеса Даяна Ханджиева, позната на зрителите от сериала „Скъпи наследници“, това лято е почивала в Гърция.

Даяна Ханджиева

Даяна Ханджиева не е обвързана с Ники Илиев

За 4-те дни, в които е била в южната ни съседка с гаджето си, й харесало, но не толкова, че да загърби и българското море. За август чаровната, 25-годишна актриса е планирала да събира тен на Слънчев бряг.

С гаджето й – баскеболистът Кристиян, който е студент последна година във Флорида, САЩ са се запознали преди година и половина. Но поради факта, че той се връща в Щатите веднага след запознанството им за цели 9 месеца, дефакто връзката им датира от малко по-малко от година.

Даяна се замисля дали да не сподели тази последна година от престоя му в Щатите и да отиде и тя зад Океана, а защо не и да си уплътни времето с някоя специализация там.

А Америка никак не й е чужда, тя е изкарала 3 студентски бригади там.

Чаровната актриса, кръстена на принцеса Даяна, твърди, че би искала да има семейство и деца с Кристиян. Но трябва да го почака малко да порасне, тъй като е с 3 години по-малък от нея.

Любопитното е, че самият Кристиян Ставрев – Кико е потомствен спортист. Майка му Иванка и баща му Спас са баскетболисти. които след това стават треньори. Преди три години Кико печели щатска титла със своя „Екър Колидж“, пише lifeonline.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар