Връзка с Ники Илиев ли: Хубавата Даяна Ханджиева показа гаджето си! Преглеждания: 27643

Даяна Ханджиева не е обвързана с Ники Илиев
0
5/5 - (1 vote)

Даяна Ханджиева показа гаджето си, не е Ники Илиев!

Младата актриса с име на принцеса Даяна Ханджиева, позната на зрителите от сериала „Скъпи наследници“, това лято е почивала в Гърция.

Даяна Ханджиева
Даяна Ханджиева не е обвързана с Ники Илиев

За 4-те дни, в които е била в южната ни съседка с гаджето си, й харесало, но не толкова, че да загърби и българското море. За август чаровната, 25-годишна актриса е планирала да събира тен на Слънчев бряг.

С гаджето й – баскеболистът Кристиян, който е студент последна година във Флорида, САЩ са се запознали преди година и половина. Но поради факта, че той се връща в Щатите веднага след запознанството им за цели 9 месеца, дефакто връзката им датира от малко по-малко от година.

Даяна се замисля дали да не сподели тази последна година от престоя му в Щатите и да отиде и тя зад Океана, а защо не и да си уплътни времето с някоя специализация там.

А Америка никак не й е чужда, тя е изкарала 3 студентски бригади там.

Чаровната актриса, кръстена на принцеса Даяна, твърди, че би искала да има семейство и деца с Кристиян. Но трябва да го почака малко да порасне, тъй като е с 3 години по-малък от нея.

Любопитното е, че самият Кристиян Ставрев – Кико е потомствен спортист. Майка му Иванка и баща му Спас са баскетболисти. които след това стават треньори. Преди три години Кико печели щатска титла със своя „Екър Колидж“, пише lifeonline.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.