Божана Кацарова не прилича на себе си: Вижте я в Италия!

Гласувайте за статията

Божана Кацарова не прилича на себе си, тотално различна е!

Щурата кулинарка Божана Кацарова не спира да хвърля изненади за себе си в публичното пространство. Откакто стана популярна покрай Мастършеф и Биг Брадър Бо обикаля света на крилете на любовта. А до нея неотлъчно е любимият й Ники.

Божана Кацарова

Божана Кацарова е коренно различна, на почивка в Италия е заедно с любимия си Ники

Топ кулинарката, която винаги е демонстрирала щуро поведение, публикува фотос от италианския град Генуа, на която направо не прилича на себе си.

Кацарова, която иначе сме свикнали да виждаме с небрежен стил и на обличане, и на поведение. Вече е апетитна и свръхелегантва дама, видя Шоу Блиц.

„Последни минути преди ситуацията да стане не чак толкова прилежна“, пише със закачлив тон Божана като коментар над снимката си. И оставя въображението на последователите й да добави останалото в историята.

Преди да попадне в Генуа пък, Божана Кацарова ни интригуваше със снимки и от Бали, и от Сицилия, и от много други екзотични кътчета на света. Където, както самата тя твърди – хем си почива, хем работи.

Любопитното е кога тя ще се реши на по-сериозна стъпка с гаджето си и ще помислят за сватба, а защо не и за деца. Но на Божана явно още й се пътува и живее, така че вероятно ще трябва да почакаме.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар