Вихра Петрова се помоли на гроба на Ванга! (още подробности)

Вихра Петрова се помоли за здраве и любов на Ванга
0

Вихра Петрова на поклонение на гроба на Ванга!

Бившата жена на продуцента Иван Христов – Вихра Петрова, тръгна към Рупите на поклонение при гроба на Ванга. Тя направи с това с изключително вълнение и трепет.

Вихра Петрова
Вихра Петрова се помоли за здраве и любов на Ванга

Брюнетката, която напоследък се изявява като писателка, си спомни първото си посещение на това място, считано за свято от нея, а и от много други българи.

„Рупите! За първи път на това сакрално място ме заведе преди 20 години един много добър мой приятел. Разказваше ми с часове за феномена Ванга, за чудесата, за хора, на които е помагала. Завинаги ще съм му благодарна за отделеното време и отношение.

Особено е усещането, ако все още не сте посещавали Рупите, задължително си подарете тази емоция!”, посъветва познатите си Вихра Петрова, цитира вестник „Уикенд“.

Бившата съпруга на Иван Христов отдавна преодоля изневярата му и развода си с него, но към момента още не е срещнала любовта. Близки до нея твърдят, че Вихра може и да се е помолила не само за здраве и късмет, но и за нов мъж в живота си.

Странно е как красива жена като нея продължава да бъде сингъл, но явно стойностните мъже в наши дни наистина са на изчезване.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.