Разжалваният Цветан Цветанов се стопи от стрес

Гласувайте за статията
Бившият втори в ГЕРБ свали 10 кила за 4 месеца

Разжалваният от Бойко Борисов и изхвърлен от всички ръководни позиции в ГЕРБ Цветан Цветанов се е стопил от нерви покрай налегналите го служебни проблеми – пише в. „Уикенд“. Близки до доскорошния втори в партията на Бойко Борисов биха тревога, че Цветанов слабее ударно и вече е станал буквално кожа и кости – отбелязва изданието.

Приближените до 54-годишния Цветан Цветанов издават, че той е свалил над 10 кг от месец април досега и дрехите, които доскоро е носил, вече провисват по тялото му.
„Цецо е като ходещ мъртвец! Тежи под 70 кила. Той никога не е бил с излишни килограми, все пак е бивш лекоатлет, но пък и досега не е изглеждал като недохранен. Буквално се стопи от стрес за два-три месеца и продължава да линее“ – съжаляват го бившите му съпартийци.

Цветан Цветанов попадна с основание на мушката на Бойко Борисов след избухналия имотен скандал тази пролет. Оказа се, че зам.-председателят на ГЕРБ е закупил на съмнително занижена цена тузарски апартамент със собствен асансьор в софийския квартал „Изток“. Цветанов първоначално бе пожален от премиера, но след нахално негово интервю в „Панорама“, че няма кой да го санкционира, Борисов го махна от предизборния щаб за евроизборите и го направи редови член на партията.

За 3-4 масеца Цветанов свали над 10 кила

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар