Хороскоп за 22 юли, понеделник – трансформации за Водолеите, успехи за Рибите

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Понеделник изглежда твърде важен за Везните. Не е изключено да се окаже крайъгълен камък за бъдещето им развитие. Звездите определят безкомпромисна ситуация, в която няма странична помощ, а по-скоро принуждение за решителност и самостоятелно справяне. Главното е да заобикалят конфликтни ситуации и да се съобразяват с естествения ход на събитията.

Скорпион
Предстои ползотворен ден, но не е лошо да намалите амбициите и да ограничите броя на желанията си. Не се поддавайте на стремежа си да повторите вече постигнат успех. С упоритост няма да спечелите нищо добро. Препоръчва се да попълните знанията си с още информация, да потърсите съдействие от връзките си. Срещи, разговори и работа с жени ще дадат желаните резултати.

Стрелец
Понеделник носи прекрасни условия за любов и подобряване на взаимоотношенията с близки и приятели. В делови план се наблюдават препятствия, но не забравяйте, че задържането може да се окаже по-благоприятно за делата ви. Сега не е времето и ситуацията, в която можете да усетите своето влияние. Ще смекчите трудностите с търпение, предвидливост и правилно решение.

Козирог
Активната ви изява ще донесе желаните придобивки, ще задоволите амбициите си. Готови сте за нововъведения както в личния живот, така и в деловата област. Ще осъществяване замислите си, но сте принудени да изчакате малко, докато напълно се изяснят интересуващите ви обстоятелства. В противен случай, с избързване и упоритост ще постигнете обратен ефект. Възможно е да допуснете грешки.

Водолей
Трансформациите около вас са очевидни. От една страна ги възприемате и им се радвате, но от друга – не желаете да се разделите със стария си начин на живот. Мисленето ви е силно поляризирано и едва ли ще придвижите напред делата си по този начин. Имате необходимия оптимизъм, но същевременно действате вяло и чакате от само себе си да се разрешат задачите ви.

Риби
Понеделник е много успешен и дори щастлив за много от представителите на знака. С лекота осъществявате проектите си, а звездите подпомагат изпълнението на желанията ви. Може да се каже, че сте в период на подем – както в професионален, така и в личен план. Важно е обаче да контролирате емоциите си в общуването си с околните. Със своята разпаленост не само ще обидите някого, но ще навредите и на себе си.

Хороскопа за първите 6 зодии може да прочетете ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар