Хороскоп за 22 юли, понеделник – любов за Телците, търпение за Близнаците

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен
Задава се общо взето хубав ден с една малка препоръка да се стремите към хармония в общуването. Делата ви се развиват равномерно и успешно, с добри перспективи и за в бъдеще. Не забравяйте, че за вас е много важно винаги да бъдете информирани и в течение на събитията и че трябва да спестявате част от заработените средство. Ако сте творчески личности, творете!

Телец
Понеделник е ползотворен за предприемане на нещо ново, най-вече в сферата на любовта. Излишно е да споменавам, че в този аспект ще се радвате на късмет и сполука. В професионално отношение се задават реформи и обновяване, които се придружават с известни трудности. Бъдете въздържани и същевременно предприемчиви. Движението е характерно за този период.

Близнаци
Предвиждат се неприятности – възможни са известни загуби, на пари, позиции, контакти и т.н. Единственото, което можете да направите, е да се заредите с търпение и да изчакате. Не сваляйте гарда си. Възможно е да прекъснете някакви отношения, защото са отживели. Посрещайте новостите с оптимизъм. Не подминавайте един малък приятелски съвет.

Рак
Желанието ви да се справите с проблеми и да излезете от неприятно положение ще се изпълни, ако задействате връзките си и наблегнете на контактите днес. Приятелите са насреща. Дори да ви се струва, че сте доста разточителни и давате твърде много на другите, това впечатление скоро ще се промени и ще бъдете щедро възнаградени. С разбирателство и хармония в отношенията ще пожънете повече, отколкото сте посели.

Лъв
Посрещате деня вдъхновени и много енергични, със силен стремеж към самореализация. Внимавайте, понеделник се характеризира с неизяснени обстоятелства. Оптимизмът и настойчивостта ви не са достатъчни за постигане на замислите. По-скоро ще допуснете грешка от прибързаност и липса на осведоменост. Бъдете предпазливи към всичко, особено в любовните дела.

Дева
Не позволявайте емоциите да попречат на ползотворното ви развитие. Изглеждате неуверени и възприемате като фатална ситуацията, в които се намирате. Потърсете приятелите. Има хора от вашия кръг, които са готови на всичко, за да ви помогнат. Освен това и звездните аспекти са благоприятни за делата ви. Необходима е само повече широта в мисленето. Истинската ви печалба е в компромисите.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар