Ето какъв е Селим от „Сълзи от Рая“ в реалния си живот

Ето какъв е Селим от „Сълзи от Рая“ в реалния си живот
3.5 (70%) 2 votes

Служебна целувка слага край на няколкомесечната му връзка

Турският актьор Берк Атан, който играе ролята на Селим в „Сълзи от рая“, успя да привлече вниманието на българските жени.

Новата звезда от турските сериали е бивш модел и това съвсем не е учудващо, като се има предвид начина, по който изглежда.

Селим

Служебна целувка слага край на няколкомесечната му връзка

Нашумелият в България Берк Атан, който играе ролята на Селим Аръсой в сериала „Сълзи от рая“, е едва на 20 години, когато печели голямата награда „Най-добър модел на Турция“. Освен това печели тази награда цели 2 пъти .
През 2012 година става носител и на друг приз в областта на модата „Най-добър модел на света“. Не закъснява признанието и за друг негов талант – този на артист.

Открит от подиума за киното, много бързо режисьорите го грабват и то все за главни роли. Наградите също не закъсняват – „Най-добър актьор на годината“ за 2015 и 2016 г. Берк Атан (екранният Селим), е роден на 26 септември 1991 в Измир, Турция, в голямо семейство.

Като дете живее заедно с братовчедите си. Завършил е университета по изобразително изкуство „Бейкент“. След това се ориентира към актьорското майсторство. В свободното си време се занимава с баскетбол, тенис и фитнес.

Носител е на титлата „Най-добър модел на Турция“ за 2011 и 2012. През 2013 се снима в два сериала. През 2015 участва с главната роля в „Слънчеви момичета“. През 2017 се снима в „Дръж се, сърце мое“ и в „Сълзи от рая“.

В продължение на няколко месеца Берк Атан (Селим) има интимни отношения с мениджъра си Симге Бирбен. В крайна сметка двойката се разделя заради целувка на Берк с негова колежка. Тук е мястото да отбележим, че целувката е по задължение, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар