Излезе наяве огромната лъжа на Джулиана Гани

Гласувайте за статията

Оказва се, че е въвела всички свои последователи в голяма заблуда

Напоследък Джулиана Гани не спира да бомбардира последователите си с фотоси на перфектно изваяното си тяло.

Разбира се фотосите биват харесвани стотици пъти. Не липсват и коментари колко добре й се отразяват тежките тренировки в залата.

Джулиана Гани

Оказва се, че е въвела всички свои последователи в голяма заблуда

Само че перфектните ѝ форми се оказаха плод не на физическите усилия, а на усилия пред компютъра и солидна доза фотошоп. Всъщност силиконката има тлъстинки, над които коригиращата програма денонощно се труди.

Феновете на тунингованата моделка я уличиха в заблуда и то по възможно най-елементарния начин, пише „Телеграф“. Знойната силиконка май не е толкова знойна или поне перфектна, колкото се определя.

Малката Джулка се фука с поддържан външен вид, а същевременно споделя кадри как се храни и какви точно упражнения прави. Оказа се обаче, че има доста голяма заблуда в публикуваните от Джулиана Гани кадри.

Не за първи път Гани се излага с фотошопираните си кадри. Неотдавна, улисана в извайване на форми с програмата, тя така се бе увлякла, че остана без очи на снимката, което й навлече големи подигравки в публичното пространство.

Непознати лица разпространиха поредица от колажи на моделката, които включват снимки на моделката без фотошоп и обработени файлове. Разликите са налице, а най-видими са промените в извивките на корема на блондинката.

Очевидно перфектните й форми в мрежата не се дължат толкова на тренировките, колкото на редовна намеса на фотошопа, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар