Последната приумица на Меган Маркъл потресе кралицата

Гласувайте за статията

Ще успее ли Елизабет Втора и този път да овладее положението

За никого не е тайна, че Меган Маркъл потъпка не една и две кралски традиции. Но този път херцогинята на Съсекс отиде много по-далеч с приумиците си.

Както вече знаете, Меган Маркъл и принц Хари вече са горди родители на сладко и чаровно момченце на име Арчи. Двамата са по-влюбени от всякога, а това личи дори само от начина, по който се гледат.

Меган Маркъл

Ще успее ли Елизабет Втора и този път да овладее положението

Двойката обаче е на път да извърши нещо шокиращо. Никой не вярва как за пореден път двамата ще нарушат всички кралски традиции, защото просто са си наумили нещо. Този път обаче действията им ще засегнат и други лица.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са решили да си осиновят чернокожо дете от Африка. Това ще се случи за първи път в кралското семейство, а дали американката е повлияла на съпруга си за това решение, не е ясно.

Новородено дете напоследък е доста трудно да бъде осиновено, но сме убедени, че кралското семейство доста бързо би се справило с каквито и да е трудности по пътя към мечтата си.
Очаква се Меган Маркъл и Хари да се ориентират към осиновяването на момиченце. Актрисата винаги е казвала, че мечтае да си има и дъщеричка и това би била една идеална възможност.

Към този момент все пак единствената пречка за осиновяването е вътрешното право в кралското семейство. Подобно нещо би предизвикало пореден скандал.
Откакто Маркъл е част от роялите традициите биват непрестанно тъпкани и газени.

Все пак Елизабет Втора е опитен дипломат врял и кипял в различни житейски ситуации. Дали обаче ще овладее положението и този път или херцозите на Съсекс съвсем скоро ще имат още едно дете, предстои да разберем, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар