Шеф Иван Манчев скри шапката на всички с тази си постъпка

Гласувайте за статията

Според мнозина тази случка може да се превърне в сценарий за поредната турска сапунка

Известният кулинар шеф Иван Манчев направи нещо изненадващо, с което скри шапката на всички.

Според мнозина, шеф Иван Манчев може спокойно да се превърне в нечия муза за написването на сценарий на поредната турска сапунка.

шеф Иван Манчев

Според мнозина тази случка може да се превърне в сценарий за поредната турска сапунка

Оказва се, че шеф Иван Манчев и бившата му съпруга Марина отново са застанали един до друг за снимка. Те изглеждат повече от приятелски настроени. Въпреки че се разделиха след 18-годишен брак, двамата отново са заедно.

Оказва се, че независимо от ситуацията в личен план, в професионален темпото е много динамично. Иван и Марина продължават да въртят съвместно ресторантьорския си бизнес. Двамата съответно прекарват много време един с друг, пише „Уикенд“. Когато са на улицата пък, по нищо не им личи, че вече не са семейство.

Преди няколко дни шеф Иван Манчев и Марина крачели рамо до рамо в района на „Петте кьошета“. Топ кулинарят бъбрел делово с бившата си половинка на път към мерцедеса си.
Когато стигнали лимузината, готвачът заел шофьорското място. Госпожата пък се настанила на седалката до него и двамата отпрашили към заведението си в кв. „Лозенец“.

Както е известно, водещият на „Кошмари в кухнята“ и „Черешката на тортата“ напусна семейството си. Това се случи, след като завъди любовница. Новата му изгора в момента очаква дете и ще роди в края на лятото. Или поне така твърдят близки до чаровния мастър шеф.

Противно на очакванията, че разводът на Манчев ще е съпътстван от панаири, нищо подобно не се случва. Готвачът и Марина се разбрали мирно и тихо как да поделят богатството си. Освен това стигнали и до извода, че в името на успеха си ще трябва да продължат да работят заедно.

Бившата съпруга на шеф Иван Манчев и занапред ще е съдружник в бизнеса и ще е управител на ресторантите му. Бившата му съпруга запазва и 3-стайния семеен апартамент. Жилището, което кулинарят доброволно й отстъпва, струва 500 бона, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар