Мира Добрева шашна всички с тази си постъпка

Мира Добрева шашна всички с тази си постъпка
3 (60%) 2 votes

Почитателите й са потресени от цветущия й речник

Журналистката Мира Добрева шашна всички с това, което направи.

Запознати издават, че Мира Добрева се нахвърлила по изключително циничен начин срещу един от последователите си в социалните мрежи.
Тв водещата използва каруцарски обиди, за да уязви фен, дръзнал да я разкритикува.

Мира Добрева

Почитателите й са потресени от цветущия й речник

Въпросният си позволил да напише неласкав коментар под снимка по бански на журналистката от последната ѝ ваканция в Лозенец.

Коментарът гласи:
„Ако не беше от смолянските помашки села и толкова дескридитация по брадърите, можеше и малко по-интелигентна да изглежда“. Очевидно Мира се е засегнала дълбоко от думите му и е отвърнала по грозен начин.

Иначе хрисимата телевизионерка се е обърнала към критика си с:.
„Ти ако не беше педерунгел, можеше да си обикновен гей. И дори тогава нямаше да изглеждаш интелигентен“.

Останалите ѝ почитатели заявиха, че са потресени от цветущия ѝ речник, и не скриха, че не я познават в подобна светлина. Близки до журналистката издават, че напоследък тя често си изпускала нервите, а агресивните ѝ изблици се дължали на пореден брачен катаклизъм, през който преминавали със съпруга ѝ Жоро Торнев.

Неотдавна Добрева разкри, че пак обмисляла да поиска развод на режисьора, след като научила за нова негова забежка. Водещата не за пръв път споделя публично, че съпругът ѝ системно ѝ изневерявал. Тя дори вече няколко пъти го напускала заради аферите му с други жени. За да премисли любовния триъгълник, в който Торнев отново я намесил, Мира решила да замине за морето, но само в компанията на техния общ син Жорко.

Повече от седмица журналистката отмаряше в бутикова къща за гости в Лозенец. Мъжът ѝ обаче така и не благоволил да се присъедини към нея и детето им. Съсипаната от любовна драма Мира Добрева все пак се опита да му натрие носа, споделяйки пикантни снимки по бански от шезлонга на плажа.

Досега звездата на БНТ, която съвсем скоро ще чукне 47 години, винаги избягваше да показва повече плът от допустимото за жена на нейната възраст. Полуголите ѝ фотоси обаче пожънаха особен успех сред интернет приятелите ѝ от мъжки пол, които я затрупаха с ласкателства.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар