Маргарита Хранова го закъса много сериозно

Гласувайте за статията

Положението все още не е никак розово

Певицата Маргарита Хранова го закъса много сериозно.

От близкото й обкръжение издават, че певицата е съсипана и едва ли ще успее да реши скоро този проблем, предвид сериозността му.

Маргарита Хранова

Положението все още не е никак розово

Оказва се, че семейството на Маргарита Хранова е затънало в заеми, които едва смогва да изплаща. Тревожните новини около изпълнителката издаде нейна колежка, запозната със ситуацията, пише „Уикенд“.

Преди няколко години съпругът на звездата Кирил Бойчев изтеглил около 300 000 лева. Съгласно изискванията на финансовата институция заложил семейния им апартамент в София.
С парите Бойчев започнал нов бизнес.

Начинанието обаче не се увенчало с успех. Така мъжът на певицата не могъл да възстанови ипотеката и оттогава банката безжалостно тормози фамилията.

Маргарита Хранова прави всичко по силите си, за да е сигурна, че ще има покрив над главата. Когато преди време мъжът ѝ изтеглил заема, дълго криел за начинанието.
Щом тя научила за необмислената постъпка, била много разочарована, разкрива още колежката й. Банковият ад бил най-тежък преди 2 години, когато жилището на легендата дори било на косъм да бъде извадено на публична продан.

Покрай финансовите неволи звездата дори се замислила дали да прекрати 43-годишния им брак, но до развод така и не се стигнало. Търканията помежду им отшумели, когато заради ядовете Кирил получил инсулт, докато двамата пътували към вилата им в Брезник – родния край на Хранова.
Приятели на фамилията са убедени, че именно наглия натиск на банката е станал причина бизнесменът да пострада здравословно.

Именно големите кредити са причината Маргарита Хранова да се съгласи да влезе в цели две риалита. В края на 2017-та тя се появи във „ВИП Брадър“ напук на презрението си към този формат. Само няколко месеца по-късно пък блесна и в „Като две капки вода“.
След това тя се появи и в „Черешката на тортата“.

В крайна сметка, тлъстите хонорари от тв участията помогнали на естрадната певица да плати много голяма част от задълженията си, но все още имало сериозни борчове, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар