Ицо Хазарта разочарова горчиво феновете си

Гласувайте за статията

Те са категорични, че не си струва да го гледат на живо

За разлика от мнозина от колегите си, Ицо Хазарта едва смогва да откликне на всички участия, на които го канят това лято.

Причина за истерията около него е новият му първи солов албум „Неправилен рап“. Славата обаче явно не му понася и той взе да показва тежкия си нрав.

Ицо Хазарта

Те са категорични, че не си струва да го гледат на живо

При последната му изява във Варна, Ицо Хазарта отказал да раздава автографи и да си прави селфита с феновете. „Яко го тресе звездоманията, буквално се измъква след концертите и обръща гръб на всички“, споделят присъствали и на други негови посещения в морската столица.

Някои от по-малките му последователи са тотално разочаровани, защото плащат вход, мечтаейки да видят любимеца си отблизо. Накрая се разотиват разплакани и с неприятни впечатления от рап изпълнителя. Той обаче изобщо не се трогвал, а на сцената редовно излизал с вкисната физиономия.

„Явно не си струва да го гледаме на живо, идва да отбие номера и си тръгва веднага след това“, коментират още недоволни пред „Хотарена“.

Намират се и такива почитатели, които да го защитят и оправдаят, обяснявайки, че Ицо открай време не си пада по такова внимание.
Те заявяват: „Той не е типичният нарцис, който прави музика, за да фокусира погледите върху себе си. Трябва да го разберете – сега всички говорят за него“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар