Елена Карабойчева изправи на нокти Евтим Милошев

Гласувайте за статията

Ето какво накара продуцента да настръхне

Една от актрисите в култовия български сериал „Откраднат живот“ – Елена Карабойчева, изправи на нокти продуцента Евтим Милошев, впускайки се в доста екстремно приключение.

Това се случи, докато Евтим Милошев развеждаше министър-председателят на Република България – Бойко Борисов на визитация в болница „Света Анастасия“.

Евтим Милошев

Ето какво накара продуцента да настръхне

Преди седмица пред камерата на ПИК TV сексапилната сестра Чокова призна, че е получила позволение от Евтим Милошев да пропусне старта на осмия сезон на поредицата. Причината, поради която е получила това позволение, е пътуването й до Палма де Майорка.

На острова живее нейна приятелка от детинството, с която не са се виждали от близо две десетилетия. Дори и на Балеарските острови, където се надяваше да изкара спокойна почивка, без никой да я разпознае, сестра Чокова предизвика фурор и се превърна в сензация.

На плажната ивица се оказа фрашкано с българи. Нещо повече – част от водните атракциони на Палма де Майорка стопанисва нашенка, Емилия Арабаджиева. „Направо не можех да повярвам. Емилия се оказа и фенка на „Откраднат живот“ и на плажа настана страшна олелия. После и момичето в магазин за сувенири ме заговори на български.

Освен, че ми направи голямо намаление, ме изпрати и с много подаръци за актьорите от сериала, които ще им дам веднага, щом се върна“, сподели с вълнение Чокова пред ПИК. Елена се престрашила да полети с парашут, теглен от лодка. Макар водната атракция да е достатъчно добре обезопасена, Евтим Милошев сериозна се притеснил, когато узнал за въздушното й приключение, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар