Сбъдна се едно от най-страшните предсказания на Ванга

Гласувайте за статията

По всичко личи, че сме на прага на биологичен катаклизъм

Едно от най-страшните предсказания на петричката пророчица баба Ванга, се сбъдна.

От пчеларския бранш алармират, че трудолюбивите пчели са започнали да измират масово, точно както е предсказала Ванга.

Ванга

По всичко личи, че сме на прага на биологичен катаклизъм

В едно от пророчествата си петричката ясновидка предрича масовата гибел на пчелите да започне през 2004 г. Точните думи на Ванга гласят: „Първо ще изчезнат пчелите, след тях лукът и чесънът, а млякото ще стане отровно“.

Световните медии припомнят пророкуванията на пророчицата. Предсказанието не се разминава с реалността. Днешният биологичен катаклизъм не започва внезапно. Той е следствие на продължителни действия, известни на учените от поне 13 години насам.

През 2006 г., само две години след датата, която Ванга предрича кончината на насекомите, се появяват първите научни разработки за смъртта на пчелите. Тревожните данни, които засвидетелстват предсказанието, са почти двойно намаляване на броя на пчелните колонии в света през следващите 50 години.

Още тогава учени започват да говорят за екологична катастрофа, а мистично настроените си припомнят твърденията на Ванга и Алберт Айнщайн, пише blitz.bg.

Припомняме, че немалка част от учените неведнъж са алармирали, че ако пчелите изчезнат, то и на човечеството не му остава още много дълго време след тях. А най-страшното е, че ние сами си причиняваме всичко това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар