Д-р Ангел Енчев и Теди Велинова взривиха бомбата с тези думи

Гласувайте за статията

Двойката помолиха за уважение към личното им пространство

Известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев и бившият модел Теди Велинова взривиха чутовна бомба в светските среди с тези думи.

Двойката обявиха официално раздялата си.

д-р Ангел Енчев

Двойката помолиха за уважение към личното им пространство

„След 8 години съвместно съжителство, д-р Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да коментират причините за избора си и молят за уважение към тяхното лично пространство и това на децата им“, гласи официалното съобщение на семейството.

Двамата са заедно от 2011 година, а в началото на 2013 г. пластичният хирург предложи на любимата си брак в Рим, с което отбелязаха годишнината от връзката си, уточнява dir.bg.

Тогава д-р Енчев сподели:
„Предложих на Теди по класическия начин с падане на колене и я помолих да стане моя съпруга пред фонтана „Ди Треви“ в Рим.“
Семейството бе смятано за едно от най-стабилните в светските среди.

Д-р Ангел Енчев и Теди Велинова имат две деца. Синът им, който се роди през 2013 година се казва Филип, а дъщеричката им София дойде на бял свят в началото на 2017 г., пише show.blitz.bg.

Така и не стават ясни причините, поради които се е спукал розовият балон на любовта и е сложил краят на любовната им приказка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар