Меган Маркъл и Хари тръгват на брачна терапия (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и принц Хари с проблеми в брака

Меган Маркъл и принц Хари тръгват на брачна терапия. Близък приятел на кралското семейство споделя, че херцогът на Съсекс помолил Меган да започнат да посещават брачен консултант. Напрежението, което се появило между него и съпругата му било главно заради проблематичното семейство на Меган и разправиите с Уилям и Кейт.  Всичко това дошло в повече на Хари и той бил на ръба.

Принцът и Меган са заедно вече малко повече от година и постепенно проблемите в семейството започнали да изплуват на повърхността. Затова Хари решил, че е време двамата с Меган да започнат да посещават терапевт, който да им помогне да разрешат личните си проблеми, пишат американските медии.

Присъединяването на Меган Маркъл към кралското семейство внесе напрежение в него. Откакто е съпруга на принца бившата актриса даде ясно да се разбере, че ще живее по своите собствени правила и няма да се съобразява с установените такива. Херцогинята на Съсекс често нарушава протокол и това внася допълнително напрежение в семейството. През последната година всичко това дало отражение и върху семейния живот на Меган и Хари.

Херцогът на Съсекс е признавал, че вече се е обръщал към специалист след смъртта на майка си принцеса Даяна. Тогава Хари потърсил помощ от психолог, за да овладее по-лесно изблиците си на паника и гняв, пише reporter.mk. Негови приятели казват, че без тази помощ той никога не би успял да се справи с тези свои проблеми.

За проблемите между Меган и Хари и Уилям и Кейт пък се заговори заради кръщенето на Арчи. Тогава, според експерти, се е усещало напрежението между двете кралски двойки. Те коментираха, че на официалните снимки от кръщенето на Арчи херцогът и херцогинята на Кеймбридж са „искали да избягат“ от събитието.

Меган Маркъл и Хари тръгват на брачна терапия сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и Хари тръгват на брачна терапия сн. Инстаграм/ sussexroyal

За да преодолеят цялото това напрежение, което се е натрупало през последната година в техния брак, Хари смятал, че с Меган трябва да започнат да посещават брачен консултант.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар