Венета Райкова почива в Турция (Вижте какво вбеси тв водещата)

Гласувайте за статията

Венета Райкова разкри има ли любовник в Турция

Венета Райкова замина на почивка в Турция. За да няма спекулации с кого почива там и кой е платил скъпата й почивка, тв водещата предпочете да се застрахова.  Тя написа дълъг пост в социалната мрежа Инстаграм. Там Венета разясни къде и с кого е, за да може „спокойно да си изпие кафето“.

„За да пресека от самото начало лъжите, че богат турчин ме е довел в Анталия, нека уточня, че да си изпия с кеф турското кафенце! Нямам турски любовник, в хотела съм с детето си…“, пише Венета. „Да, хотелът е скъп, цените за седмица за майка с дете започват от 5 хил. лева, но почивката, както и всичко друго, си плащам сама…

Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от личната ми банкова сметка, може да послужи където трябва, ако продължат с лъжите. А и в Анталия почивам за 6-ти път, все в подобни хотели! Има дами, които сами пускат слухове за себе си с богати любовници, но не ме смесвайте с тях, моля. А красиви турски господа съм виждала само в турските сериали“, пише още Райкова, за да опровергае всякакви слухове по неин адрес.

„Благодаря!! Сега ще си изпия кафенцето на спокойствие!! Много мразя да ме замесват в лъжи и интриги!! Откакто съм се развела за година и половина с един мъж не са ме видели в София, та измислиха сега в Анталия съм се била скрила с богат турчин?!“, допълва още Венета.

Венета Райкова е на почивка в Анталия със сина си Патрик сн. Инстаграм

Венета Райкова е на почивка в Анталия със сина си Патрик сн. Инстаграм

Тв водещата среща подкрепата на своите верни фенове, за това, че се опитва да пресече неверните слухове по неин адрес. Някои от почитателите на Венета пишат, че тя е жена за пример и не е длъжна да дава обяснения на никого.

Венета е категорична, че сама си плаща за всичко сн. Инстаграм

Венета е категорична, че сама си плаща за всичко сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар