Тита стана на 20 като Барби (Много снимки)

Гласувайте за статията

Тита отпразнува рождения си ден с пищно парти

Тита посрещна рождения си  ден като истинско Барби. Вчера певицата навърши 20 години. Христина, както е истинското име на изпълнителката, отпразнува личния си празник в столично заведение.

За празника си Тита бе заложила на изцяло кукленска визия и приличаше на истинско Барби, вижда се от споделените кадри в социалната мрежа Инстаграм от приятели на изпълнителката. Тита е с красива розова рокля и типичната за Барби прическа – руси къдрици. Усмивката на певицата не слиза от лицето й. А за доборото й настроение са се погрижили и нейните приятели, които са я изненадали с двуетажна торта.

Украсата за рождения ден на Тита е в розово и бяло, а темата по всичко личи е била „Барби“. В нея певицата се превъплъти и в най-новото си парче, което озаглави „Първа среща“. За снимките на личния си празник Тита дори е използвала част от декорите за последната си песен. По всичко личи, че превъплъщението в Барби е допаднало на изпълнителката и тя е заложила на тази тема и за 20-тия си рожден ден.

Освен многото приятели, на празника на певицата е бил и нейният любим – Викторио. Въпреки проблемите, които Тита и нейният любим имаха във връзката си, те успяха да ги преодолеят и сега отново са двойка. „Всеки има някакви трудни моменти във връзките си. Връзките са нещо много сложно, особено когато двама човека се развиват поотделно. Много е трудно. Но в момента сме си заедно“, повдигна завесата около личния си живот рожденичката в „Събуди се“ в началото на месеца.

Тита чукна 20 като Барби сн. Инстаграм

Тита чукна 20 като Барби сн. Инстаграм

От качените кадри в социалната мрежа Инстаграм се вижда, че Тита е отделила време, за да се снима с всеки един от гостите поотделно пред красивия розов декор. Певицата не е пропуснала да си направи и няколко кадъра сама, за спомен от празника й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар