Меган Маркъл бясна на Бионсе (Вижте какво ядоса херцогинята)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се ядоса на Бионсе

Меган Маркъл бясна на Бионсе. Херцогинята на Съсекс и певицата се срещнаха на европейската премиера на филма на Дисни „Цар Лъв“ миналата неделя. На червения килим всичко изглеждаше перфектно. Меган и Бионсе се поздравиха топло и дори се прегърнаха. Не така обаче са стояли нещата зад кулисите.

Според източници, присъствали на събитието, между Меган и Хари и Джей Зи и Бинсе е имало напрежение, макар и те да са успели да го прикрият много добре. Оказва се, че певицата и нейният съпруг са нарушили протокола. Бионсе и Джей Зи са накарали херцогът и херцогинята на Съсекс да ги чакат близо 90 минути.

Източник разкрива и каква е била причината за огромното закъснение на звездите. Според „The Sun“ Бионсе и Джей Зи са закъснели заради проблем с красивата златна рокля на Бионсе, с която тя се появи на премиерата на „Цар Лъв“. Певицата започнала да се приготвя рано за събитието, но докато се обличала екипът й забелязал, че с роклята й има проблем и това я забавило.

Бионсе държала да се появи на червения килим точно с този тоалет, а поправката му отнела време. Певицата извикала шивачка, за да поправи роклята й.

Това коствало огромното закъснение на Бионсе и Джей Зи, които накарали кралската двойка да чака близо 90 минути. Така певицата и съпругът й нарушили протокола. Съдейки по топлото посрещане от страна на Меган Маркъл и Хари обаче, може да се каже, че херцогът и херцогинята на Съсекс са простили този гаф на Бионсе и Джей Зи.

Меган Маркъл бясна на Бионсе сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл бясна на Бионсе сн. Инстаграм/ sussexroyal

Певицата и Меган Маркъл дори се прегърнаха топло и по нищо не личеше да е имало някакви проблеми между тях, въпреки дългото закъснение на певицата и съпругът й, пише mirror.co.uk. Експерт, който чете по устните казва, че Бионсе дори нарекла Меган „моята принцеса“. А това е още едно доказателство, че Меган и Хари са простили инцидента със закъснението на Бионсе и Джей Зи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар