Владо Карамазов мина на жени

Владо Карамазов мина на жени
3 (60%) 2 votes
За лош късмет, красавицата, по която се увлякъл Владо Карамазов, е омъжена

Владо Карамазов, за когото от години се говори, че тича по другия бряг, в последно време е залитнал сериозно по представителка на нежния пол – пише в. „Уикенд“. Въпросната дама е изключително красива и интересна, но за лош късмет е омъжена. Тази подробност обаче не била в състояние да озапти романтичните чувства на актьора – отбелязва изданието.

Владо Карамазов от няколко месеца упорито търсел компанията на красива брюнетка със зелени очи, която много прилича на Анджелина Джоли, твърдят хора от неговото обкръжение. Първоначално те смятали, че между двамата има само чисто приятелство, тъй като отдавна се носи слух, че актьорът предпочита компанията на своя пол. Наскоро дори се разчу, че е имал връзка с известен столичен лекар. Зад гърба си обаче Владо е имал и няколко връзки с жени, стига да успеят да го заинтригуват.

Стройната брюнетка, по която е хлътнал, е точно такъв случай. Дамата била водолаз, а гмуркането от години е страст на Владо Карамазов. Така в нейно лице той открил сродна душа, с която по цял ден можел да обсъжда особеностите на подводния свят и водолазната екипировка. Освен това и двамата харесвали високите скорости и били пристрастени към своите мотори.

Владо Карамазов хлътнал по зеленоока брюнетка

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар