Нови разкрития за раздялата на Мария Илиева и Георги

Нови разкрития за раздялата на Мария Илиева и Георги
5 (100%) 1 vote

Бившият на Мария Илиева вече е семеен мъж

Георги, на когото Мария Илиева роди син Александър, вече е семеен мъж. Преди дни бившият на певицата се венча на скромна церемония за любимата си Владислава. Сватбата му стана факт месеци след раздялата му с певицата, която го дари със син.

Още докато Мария Илиева беше бременна, Георги я заряза и хукна в САЩ, където остана няколко месеца. След това той не се прибра в България, а директно в Белгия, където живее и работи от години.

Ако се вярва на слуховете, в основата на раздялата му с Мария Илиева, са неговите родители. От самото начало те не одобрявали връзката му с него. Не се зарадвали и на новината, че тя ще ги дари с внуче.

От началото на лятото Георги обикаля родните курорти с настоящата си съпруга, въпреки че знае, че по този начин дразни бившата си. Новата му е значително по-млада от певицата.

Приближени до Георги споделят, че той не бил готов да стане баща, но певицата се заинатила да роди дете от него.

Не само родителите му са причината за раздялата им. Младият футболист много наранил певицата. Тя била готова да му прости, но след като научила, че е бил интимен с най-добрата й приятелка, разбрала,че за връзката им вече няма бъдеще, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар