Сбъдна се едно от най-страшните предсказания на Ванга

Сбъдна се едно от най-страшните предсказания на Ванга
5 (100%) 1 vote

Едно от най-страшните пророчества на Ванга се сбъдна

Пчелите ще започнат да измират – гласи едно от предсказанията на Ванга и то вече започва да става реалност. В едно от пророчествата си тя предрича масов мор на пчелите, който според нея ще започне през 2004 г.

Точните думи на петричката Касандра гласят: „Първо ще изчезнат пчелите. След тях лукът и чесънът същото ще изчезнат. Млякото ще стане отровно“.

Световните медии вече припомнят предсказанията на българската пророчицата. Очевидно е , че те не се разминават с реалността.

Биологичният катаклизъм, на който всички сме свидетели през последните години, не започва внезапно. Той е резултат от продължителни действия, които са известни на учените от поне 13 години и те постоянно предупреждават за тях.

Само две години след датата, която е предсказана от Ванга като начало на гибелта на пчелната популация, се появяват и първите научни доказателства за смъртта на пчелите.

Научните данни са повече от тревожни. Те са свидетелство за началото на сбъдването на пророчеството. Според пчелните колонии в света през следващите 50 години ще намалеят с цели 50%.

Още преди повече от десетилетие учените започнаха да говорят за екологична катастрофа. Последователите на окултното припомнят и твърденията на Ванга, както и тези на  Алберт Айнщайн. Според тях, екологичната катастрофа вече чука на вратата ни, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар