Гринго: Никога не съм удрял Софка! (Вижте какво още каза)

Гринго: Никога не съм удрял Софка! (Вижте какво още каза)
5 (100%) 1 vote

Гринго с нова порция разкрития за отношенията му със Софи Маринова

Гринго направи нова порция разкрития за отношенията си със Софи Маринова. Той опроверга твърденията, че е посягал на изпълнителката.

„Никога не съм удрял Софка! Ние много се обичахме! Карахме се. Това се случваше. Но никога не съм си позволявал да й посягна!“ – това твърди пред свои близки бившият съпруг на певицата Тодор, по-известен като Гринго.

В началото на тази седмица бракът им приключи, само три месеца след като се венчаха. В медиите се появиха различни предположения. Според информация, че Софка е напуснала Гринго, тъй като той й посягал. Дори й счупил ръката. Факт е, че  изпълнителката беше заснета с гипсирана ръка.

„Сватбата ни беше направена с много любов, но не сме застраховани за това, което ще се случи след това. Никой не знае. Искам да пожелая много успех на бившата си. Нека е жива и здрава. Както често казва Кобрата – продължаваме напред и всичко хубаво“. Това обяви Гринго пред Нова телевизия.

Проблемите на двамата съпрузи не са тайна. Слуховете потвърждават и техни съседи от Етрополе.

„Двамата често се караха. Но не знаем за какво са се разделили. И не е наша работа“, споделят съседите им, цитирани от „България днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар