Истината за сватбата на Явор Бахаров и Рая

Гласувайте за статията

Ето каква е истината за брака на Рая и Явор Бахаров

Явор Бахаров и Рая публикуваха снимка, на която показват халките си. Интересно е, че събитието се е състояло в деня на рождения ден на скандалния актьор – 12 юли. Той и Рая сбъднаха мечтата си за сватба край морския бряг, гласи информацията в светските издания.

Но Хот арена разкри истината за сватбата на двамата влюбени. Оказа се, че такава не е имало.

Актьорите Явор Бахаров и Рая Пеева не са женени, научи изданието.

Двамата предизвикаха вълна от коментари със своя снимката, на която носят брачни халки. Истината е, че кадърът е част клип към песен, в който двамата участват и няма нищо общо с реалните събития в живота им.

Двамата станаха герои във видеото на новата песен на Свилен Ноев от „Остава“. Клипът разказва любовната история на двамата герои ( в случая Явор и Рая), която завършва със сватба.

Самите актьори засега запазват мълчание по въпроса, но близките им са категорични, че сватба няма, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“. Това обяснява и странния жест на „младоженците“. Те споделиха в мрежата снимка с халките си, на която и двамата показват среден пръст. Вероятно по този начин са искали да изразят мнението си относно съжителството с брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар