Кирил Добрев пръсна цяло състояние за наследника си

Кирил Добрев пръсна цяло състояние за наследника си
5 (100%) 1 vote

Кирил Добрев се гордее със сина си и се старае нищо да не му липсва

Кирил Добрев е на седмото небе от щастие. Той се похвали със син абсолвент, научи „Ретро“. Политикът, който е заместник на Корнелия Нинова, замина за Лондон. Поводът за пътуването му до там е церемонията по дипломирането на първородния му наследник – Николай. Младежът носи името на дядо си Николай Добрев.

Синът на социалиста взе диплома от престижен бизнес университет на Острова. Специалността, която завърши, е „Инвестиции и финансов риск“.

Справка в сайта на ВУЗ-а показва, че за 3-годишно обучение там струва почти 120 хиляди лева. Това е сумата само за семестриални такси. В нея не са включени личните разходи за квартира и джобните пари на студента. Това означава, че Кирил Добрев е пръснал цяло състояние за образованието на сина си.

На тържествената церемония по повод връчването на дипломите присъства и майка на младежа – Антония, сестра му Ема и леля му Марияна. Гордият баща е запечатал паметния за цялото семейство миг във видеоклип. На фона на записа се чува как агитката на Ники подвиква името му като на концерт и шумно го аплодира, докато той се е запътил сцената, за да получи дипломата си, допълва електронното издание „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар