Мегз е на път да смени попрището

Мегз е на път да смени попрището
5 (100%) 1 vote

Мегз е на път да влезе в ново амплоа

Мегз се подготвя за смяна на попрището. Скандалната дизайнерка, която се преквалифицира в транспортен бос, възнамерява да стане тв водеща на публицистично предаване. Тя сподели, че вече води преговори с няколко телевизии.

В мрежата Мегз припомни, че е създала собствен инста проект с подкрепата на Нова тв, който е изключително успешен. Дизайнерката сподели, че има договор за още един подобен проект. Но бъдещите й планове са насочени към публицистиката. Тя мечтае да води собствено предаване със социална насоченост.

Според запознати, желанието й може да се реализира единствено в онлайн среда, но и в телевизията. До момента нито една от родните телевизии не е изявила желание да продуцира подобен проект.

Майката на Мегз – Магдалена също търси медийна слава. Тя се изявява във фейсбук група на кулинарна тематика. Постовете й печелят хиляди лайкове и са сред най-харесваните.

Запознати коментират, че Мегз е наследила таланта за писане от своята майка. Нищо чудно много скоро и родителката на дизайнерката да се появи в някоя телевизия. Запознати коментират, че вероятно щерка й ще използва връзките си в телевизията, за да я уреди като водеща на кулинарно предаване или поне на рубрика.

Преди време тръгна слух, че Мегз ще стане част от екипа на Гала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар