Вижте как би изглеждала принцеса Даяна на старини (СНИМКИ)

Вижте как би изглеждала принцеса Даяна на старини (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Принцеса Даяна е олицетворение на истинската красота и доброта

Нелеп пътен инцидент сложи край на земния път на принцеса Даяна преди 22 години. Тя загина в зловеща катастрофа. Но до днес продължава да е всеобща любимка и еталон за красота и подражание, пише БЛИЦ.

Даяна се занимаваше активно с благотворителност. Помагаше от сърце на болни и изоставени деца и с това успя да спечели сърцата на милиони хора по света.

Принцесата обикаляше сиропиталища, домове за възрастни хора и клиники за лечение на зависимости. Тя искаше да помогне на всички нуждаещи се на този свят и наистина го правеше до сетния си дъх.

Майката на принцовете Хари и Уилям прекара живота си в правене на добри дела и оказване на  помощ на нуждаещите се. Тя постигна и нещо много важно –  успя да склони много от влиятелните си приятели да се включат подкрепяните от нея каузи.

тя бе обожавана не само във Великобритания, но и по целия свят. В очите на хората я издигна и личната драма, която преживя – малко след сватбата тя научи, че принц Чарлз има дългогодишни отношения с друга жена – настоящата му спътница Камила. Въпреки преживяното, принцеса Даяна успя да запази добротата си.

В медиите се появиха снимки, показващи как би изглеждала тя на старини, ако беше доживяла тази възраст, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар