Мая Манолова не може да си поеме дъх (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Мая Манолова не може да си поеме дъх от работа

Мая Манолова буквално не успява да си поеме дъх между изпълнението на ежедневните си задачи. Папараци на „България днес“ щракнаха блондинката, докато тича по задачи в забързаното си ежедневие. Мая Манолова крачи с бърза крачка. И докато върви, говори по телефона.

Но въпреки забързания си график, бившата социалистка е вярна на стила си. Тя изглежда безупречно. Като се започне от прическата и се стигне до чантата и обувките. В ежедневието си тя залага на стилна, но същевременно удобна визия. Мая Манолова крачи гордо с удобни обувки с равна подметка, съчетани с панталон с 7/8 дължина на крачолите и стилна дамска чанта на известна марка. Блондинката е съчетала облеклото си с модерно сако в актуалния червен цвят.

Впечатление прави и перфектната й прическа, която дори вятърът не успява да развали. Публична тайна е, че Мая Манолова пръска цяло състояние за фризьор. Най-малко два пъти седмично тя посещава фризьорката си и разчита на нея, винаги когато има важни срещи.

Освен за фризьор, Манолова пръска луди пари и за други разкрасителни процедури. Тя е редовна клиентка на реномирано студио за красота в столицата, където редовно се подлага на процедури за почистване и подмладяване на лицето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар