Константин чукна 43 (Снимки от партито)

Константин чукна 43 (Снимки от партито)
5 (100%) 1 vote

Константин навърши 43 години

Константин навърши 43 години. Изпълнителят отбеляза личния си празник с грандиозно парти. Купонът беше в дискотеката на изпълнителя. Същата вечер той беше гост в шоуто на Слави Трифонов. Коцето се появи в студиото заедно със своя добър приятел и колега Тони Стораро. Поводът за гостуването им беше представянето на тяхното първо съвместно парче „Кома“.

Бащата на Фики Стораро често се шегува, че с Коцето са набори. Но докато единият вече е дядо, другият все още гледа деца. Изпълнителите споделиха, че ги свързва 20-годишно приятелство. Но все отлагали записването на дуета. Сега преценили, че е крайно време да го направят.

Преди да духне свещичките, почерпеният Константин заяви, че пие още от шоуто на Слави. Преди снимките започнал с едно малко.

Партито продължи до ранни зори в клуба на Константин. Там го очакваха куп верни приятели. Сред тях беше и Фънки, който е заклет античалгар.

Акьорът Станимир Гъмов също беше сред гостите. Съпругата на Коцето – Надя също присъстваше на купона. Но тя не бе център на внимание за съпруга си. Цяла вечер той купонясва с приятелите си и от снимките става ясно, че певецът много се е забавлявал, пише „България днес“.

Както вече стана ясно, Коцето разреди участията си, за да има време за повече почивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар