Синът на Кирил Добрев абсолвент (Политикът пръснал 120 бона да го изучи)

Гласувайте за статията

Бесепарят похарчил 120 бона за дипломата на сина си в Лондон

Кирил Добрев се хвали със наследника си. Бесепарят, който е заместник на Корнелия Нинова отлетял за Лондон за да присъства на дипломирането на сина си – Николай. Който е кръстен на дядо си.

Николай Добрев взел диплома от престижен лондонски университет като се образовал по специалността „Инвестиции и финансов риск”. Според справка за таксите на вуза за тригодишното му обучение на Острова родителите му са похарчили 120 бона и то само за такси за семестрите.  Като в тези пари не влизат сумите, които са платили за квартира, храна и за джобни на сина си.

За да почетат събитието по дипломирането на Добрев – младши в церемониалната зала, където раздавали дипломите присъствали майка му Антония, сестра му Ема и лелята Марияна. Гордият баща направил клип, на който се вижда как семейството бурно аплодира абсолвента докато излиза на сцената са да си получи дипломата.

Синът на Кирил Добрев – Николай
Снимка: Ретро

Кирил Добрев не пропусна да честити на сина си в социалната мрежа. Той написа във Фейсбук послание като го поздрави за успехите и му призна, че в семейството го смятат за голяма работа.

Преди три годни Николай Добрев завърши успешно Международната гимназия „Васил Златарски“ и сам избра да замине да учи в Лондон. Тогава баща му го подкрепи, но при едно условие – че ще се върне в родината и тук ще гради кариерата си.

Все още не са ясни плановете на сина на Кирил Добрев. Първо ще си почине и тогава ще решава, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар