Хората на Слави Трифонов са в паника

Хората на Слави Трифонов са в паника
5 (100%) 1 vote

Хората на Слави Трифонов все още не знаят каква ще е съдбата им след 31 юли

На 31 юли ще се излъчи последното издание на шоуто на Слави Трифонов. Но какво ще се случи с хората от екипа му след 1 август, никой не знае. Вероятно те ще получат заплати и за отпускарския месец, тъй като той също влиза в договора им с бТВ. Но след това не е ясно с какво ще продължат да се занимават.

При всеки удобен случай подчинените на Слави Трифонов напомнят в ефира, че след броени дни остава без работа. Дългия е загатнал пред тях, че има нови творчески планове. Но категорично отказва да сподели с подробности какво точно планира, тъй като не желаел да има теч на информация.

Той споделил единствено, че бендът ще продължи да функционира. Но дори и така, 120 души ще останат без работа.

Сигурно е, че Мариан Бачев няма да продължи да работи със Слави Трифонов. Той вече набира ученици за школа по актьорско майсторство.

Годжи и Краси Радков не отказват предложения за изяви. Борис Солтарийски също не отхвърля покани. Той записва ударно песен след песен и се надява това да му осигури заетост през следващите месеци.

Според слуховете, Слави Трифонов възнамерява да създаде собствена импресарска агенция, чрез която ще урежда участия на известни личности, пише „България днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар