Дара за мъжете: Не е необходимо да са красиви (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Дара разкри как мъжете печелят вниманието й

Дара разкри как мъжете могат да спечелят вниманието й. Певицата, чието име често продължава да бъде забърквано с това на Папи Ханс, сподели какво трябва да притежава един мъж, за да спечели вниманието и сърцето й.

„Преди всичко трябва да е добър човек, джентълмен, с буден ум. Да не се взима на сериозно и да е малко луд, в най-добрия смисъл. Мен рядко ме печели красотата в един мъж. Може да си много лъскав, обаче да нямаш грам чар и да не знаеш как и какво да говориш. Мъжете не е необходимо да са красиви, а да са одухотворени“, казва Дара, пише show.blitz.bg.

Мнозина все още свързват името на тийн сензацията с името на Папи Хнас. Певицата разкрива какви са отношенията й с Константин, както е истинското му име, и може ли да ги видим отново един до друг. „Ние сме добри приятели. Когато един човек го е грижа за теб и сте били близки, вие си оставате такива и след като се изпари романтиката. Въпрос на себеуважение е да задържим готините хора в живота си“, споделя Дара за отношенията й с Папи Ханс след раздялата им.

Певицата обича да нарича нещата с истинските им имена и често показва емоциите, които изпитва, без да се притеснява от това. “ Плача, когато съм сама и с приятели. Не си крия емоциите и не ме е срам да плача, но не искам съжаление. Последно се разплаках от щастие… Скоро не съм тъгувала, защото съм заобиколена от прекрасни хора около мен. Аз така съм си избрала и приятелите ми – всеки един да бъде странен покемон, със заряд и положителна енергия и благодаря на Господ, че имам такива хора около мен, като Венци, Павката, Искрата, Константин“, споделя Дара.

За Дара мъжете не трябва да са красиви, а одухотворени сн. Инстаграм

За Дара мъжете не трябва да са красиви, а одухотворени сн. Инстаграм

Певицата разкрива, че човекът, който най-много я разсмива, това е нейната майка. „Имам си забавно семейство, всички са много смешни!“, казва изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар