Хороскоп за 19 юли, петък – протекции за Телците, любовни настроения за Лъвовете

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Прогнозите за петък са хубави, печелите както в любовта, така и в материално отношение. За успеха ви са необходими повече инициативи и бързи действия. Иначе ще пропуснете възможността да постигнете желания резултат. Не пренебрегвайте и препоръки от страна на други хора. Ако тръгнете на път, ще си доставите огромно удоволствие и ще спечелите нови приятели.

Телец
Денят е с позитивна характеристика и дори късметлийски, но вие сте притеснени и неуверени. Някой от вашия кръг, който заема високо положение, ще ви протегне ръка за помощ. Не възприемайте събитията драматично, а покажете недосегаемост. Имате добри възможности в материалната сфера, стига да действате по-свободно.

Близнаци
Внезапен порив на безумна любов може да провали не само този ден. Поначало петък е труден за работата ви. Внимавайте! Сега не може да очаквате признание на способностите ви от началството, което, разбира се, не е приятно. Но промяната, към която се стремите, приближава. Необходими са търпение и въздържаност. Не търсете компенсация в любовта.

Рак

Много сте напрегнати – внимавайте да не се провалите в очите на близките, приятелите и любовния партньор. Действително обстоятелствата около вас се развиват доста динамично и не са малко задачите ви за разрешаване, но проявете повече въздържаност. Един конфликт може да доведе до тежки последици. Стремете се към хармония в контактите и там ще забележите късмета си.

Лъв
Повечето от вас, особено мъжете, са настроени любовно. Вероятно това ще бъде основната характеристика за петък. В този смисъл може да се каже, че обстоятелствата се подобряват и възвръщате позиции. Но не липсва и материален късмет. Дори да сте претърпели известни загуби, ще установите, че са малки в сравнение с тези, които биха могли да бъдат.

Дева
Около вас се наблюдава неприятно раздвижване, внимавайте днес да не претърпите удар от засада. Препоръката е особено валидна за бизнес. Не е изключено да бъдете поставени в ситуация за бързо взимане на решение или да се наложи спешно да заминете. Избягвайте спорове, защото има голяма вероятност да утежните положението си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар