Кейт и Уилям зарязаха Европа (Двойката пак се връща на Мистик)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям решиха да зарежат Европа за сметка на Мистик

Тропическия остров Мистик насред Карибите се превърна в любимо място за Кейт и Уилям. Кралската двойка за пореден път бяга там, след като взеха решение да зарежат Европа това лято.

Опитът им да отдъхнат в Южна Франция миналата година се превърна в кошмар. Двамата не само бяха принудени да си играят на криеница с пресата, но и почти не можеха да се разходят необезпокоявани из курортите.

Частният остров Мистик обаче им дава пълно уединение в това отношение. И съпрузите смятат да се насладят на този комфорт.

На острова двойката разполага с частен иконом, готвач, шофьор и дори барман. На острова се провеждат доста атрактивни партита, като двойката миналата година е празнувала празника на Джейд Джагър, заедно с баща й Мик.

Влюбените от пръв поглед бяха очаровани от острова, когато през 2015 година го посетиха с Карол Мидълтън. И оттогава редовно се опитват да пътуват до там.

Островът предлага много забавления — плуване, гмуркане, каране на каяк, водни ски, разходки с лодки, скокове от високо и други забавления. Плажовете също са ослепителни, както и прекрасната природа и тишина, пише „Дейли мейл“.

Двойката обичайно отсяда в частен апартамент на брега на морето, в район, който е напълно откъснат от острова. Съпрузите могат да се радват на пълно уединение на острова. Нещо повече, тук те могат да си позволят дори лукса да прекарат няколко часа далеч от децата си. Нещо, което изглеждаше направо невъзможно преди.

Кейт и Уилям зарязват Европа заради остров Мистик сн. Flickr

Кейт и Уилям зарязват Европа заради остров Мистик сн. Flickr

Самите Кейт и Уилям признават, че са много щастливи на това място. И много се радват на шансовете да живеят на острова, макар и за кратко. За Кейт мястото е свързано и с много красиви спомени. И неведнъж е споделяла, че малката Шарлот е зачената именно тук. Поради което цялото семейство си търси поводи да се връща тук всяка година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар