Меган и Хари с пореден гаф (Двойката остава без дома си в провинцията?)

Гласувайте за статията

Меган и Хари с пореден гаф, направили незаконно озеленяването на вилата

На Меган и Хари не им върви с ремонтите и това е. Двойката бе жестоко критикувана, защото е похарчила 2,5 милиона лири за ремонт на дома си в Уиндзор, а сега си имат проблем и със закона. И докато Кейт и Уилям пръснаха близо 5 милиона за вилата в Анмър хол, която почти не посещават, на херцозите на Съсекс им се сипят поредните проблеми на главата.

Двойката искаше да си посади органична градина около имота. Идеята бе там да се отглеждат не само цветя, но и био плодове и зеленчуци. За съжаление се оказа, че промените на зелените площи могат да се направят само след специално разрешение. И двамата изпаднаха в затруднение – да легализират със задна дата направените промени.

В крайна сметка двойката търси варианти да запази нововъведенията в градините, които се оказаха исторически обекти. Но е много вероятно да им се наложи да се преместят от вилата обратно в Кенсингтън. Вече се поде и кампания да им бъде взето имението, тъй като разрушавали исторически паметник. Въпреки че реално през последните години имотът е бил стаи за персонала, а сега двойката се опитва да го направи поне отчасти нормален дом, пише „Дейли мейл“.

За момента херцозите обитават замъка Уиндзор, тъй като имението все още се ремонтира и градините се обновяват. Предстои им обаче да се разберат относно проблемите със зелените площи с местните власти.

Меган и Хари с пореден гаф сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган и Хари с пореден гаф сн. Инстаграм/ sussexroyal

Междувременно активно се заговори, че искат или не, Меган и Хари ще се принудят да се върнат да живеят в двореца Кенсингтън, в Лондон. А причина за това е, че кралските екипи изискват присъствието на двамата на все повече публични събития. За тях се оказва доста трудно да пътуват постоянно от Уиндзор до столицата. А и ремонтите в двореца Бъкингам правят ползването на апартамента им там невъзможно…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар