Ето кой ще смени Слави Трифонов в ефир

Ето кой ще смени Слави Трифонов в ефир
4.5 (90%) 2 votes

Стана ясно кой ще смени Слави Трифонов в ефира на бТВ

Вече е ясно кой ще замести Слави Трифонов в програмата на бтв. Маги Халваджиян е човекът, който ще смени Дългия в национален ефир, научи Хот арена.

Този слух се носи от доста време. Той вече е потвърден пред „Уикенд“ от отлично осведомен източник от ръководството на медията. Арменецът вече е сформирал екип за ново шоу, което ще стартира от средата на септември във вечерните часове всеки делник.

Предаването, което ще заеме мястото на „Шоуто на Слави“, няма да е „Господари на ефира“, както се спекулираше от доста време. Шоуто на Дългия ще бъде наследено от съвсем нова като концепция продукция. Тя няма нищо общо с проектите,с които до този момент се е занимавал Маги Халваджиян.

Доскоро се носеше слух, че водещ ще бъде Димитър Рачков. По информация на „Уикенд“ шефовете в Би Ти Ви не са одобрили тази идея заради прекалената ангажираност на актьор с конкурентите от Нова тв. Поради тази причина,  лице на шоуто ще стане харизматичният Ненчо Балабанов, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Според слуховете, вечерното предаване е било обещано на Маги Халваджиян, много преди Слави Трифонов да обяви решението си за напускане. Но арменеца ще заеме неговото място, едва след като той напусне.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар