Венета Райкова пребори тежко заболяване

Венета Райкова пребори тежко заболяване
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова успя да пребори тежко заболяване

Венета Райкова сподели, че в продължение на 30 години се е борила с рядко, но тежко заболяване, което нито един лекар не успял да диагностицира и да приложи подходящо лечение, научи  HotArena.

Развръзката била положителна едва миналата година, когато блондинката се запознала с младия специалист Стивън Нинов. Единствено той успял да я излекува от нечовешкото главоболие, което ежедневно присъствало в почти целия й съзнателен живот.

Докато колеги на Нинов плашели Венета Райкова със страховити съмнения и предположения за тумори, единствено той успял да я излекува и при това без лекарства.

„Искам отново да изразя благодарността си към него и да му пожелая да е жив и здрав, както съм  и аз благодарение на него! Често отивам в клиниката в „насипно“ състояние и си тръгвам след минути без болки! 30 години страдах от много силно и нетърпимо главоболие, два пъти са ми правили ЯМГ и не са откривали причината. Точно за две минути той успя да ме излекува и дори без хапчета, мазила или някаква рехабилитация. Този лекар успя да премахне и болките в кръста, в гърба и куп други мои оплаквания Методът, по който работи, е уникален. Той е чудодеец“, споделя Венета Райкова за доктора, който е върнал радостта в живота й, цитирана от „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар