Ненчо Балабанов сменя Слави Трифонов в Би Ти Ви (Вижте кой стои зад гърба му)

Гласувайте за статията

Ненчо Балабанов става водещ на ново шоу

Ненчо Балабанов сменя Слави Трифонов в Би Ти Ви. Зад гърба на актьора обаче застава не кой да е, а Маги Халваджиян. Слухът, който се носи от доста време беше потвърден от отлично осведомен източник от ръководството на канала. Арменецът вече е събрал екип и работи над ново шоу. То ще се излъчва от средата на септември във вечерните делнични часове.

Предаването, което ще върви на мястото на „Шоуто на Слави“, няма да е „Господари на ефира“, както се спекулираше доскоро. Дългия ще бъде наследен от съвсем нова като концепция продукция, която е замислена много по-мащабно в сравнение със сваленото преди месеци шоу. Тя е подготвяна, за да се излъчва от 22:30 часа вечерта от понеделник до петък и няма нищо общо с проектите, които до момента е развивал Халваджиян.

Доскоро се шушукаше, че водещ щял да бъде Димитър Рачков. Но шефовете от Би Ти Ви не са одобрили тази идея, тъй като актьорът е твърде обвързан с конкурентите от Нова тв, пише „Уикенд“. Именно затова, като лице на шоуто поне за момента, се спрягал далеч по-неутралния, но достатъчно харизматичен и забавен Ненчо Балабанов.

Ненчо Балабанов

Телевизията вече малко по малко започна да налага образа му в своя ефир. В началото на юли например, той бе коментатор в студиото на предаването „Преди обед“. Ненчо цяла седмица казваше „Добро утро“ на зрителите с любопитни теми и новини. Смята се, че засега той има най-големи шансове да стане основен водещ. Не е изключено обаче в последния момент да бъде взето друго решение.

Самият Слави вече няколко пъти прави прозрачни намеци в своето все още незакрито шоу, че Маги Халваджиян точи зъби за мястото му. Сред телевизионерите обаче се шушука, че вечерният часови пояс е бил обещан на арменския продуцент много преди Дългия да обяви, че напуска Би Ти Ви. Както е известно, договорът му изтича в края на лятото. Когато научил, че има опасност да не го подновят, решил да си тръгне сам като победител, вместо да чака да го изгонят.

Ненчо Балабанов сменя Слави Трифонов в Би Ти Ви сн. Хотарена

Ненчо Балабанов сменя Слави Трифонов в Би Ти Ви сн. Хотарена

Преди повече от месец шефът на телевизията Флориан Скала обяви, че има ясна и точна концепция какво ще се излъчва вместо „Шоуто на Слави“, но ще го съобщи през септември. Тъй като екипът на новото предаване е събран, тайната, в която се пази проектът, вече е публична, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар