Гринго вилнее из Слънчев бряг след развода със Софи (Полива го с компания)

Гласувайте за статията

На Гринго не му пука за развода с певицата, раздава го ерген и сваля мацки

Тодор Давидов – Гринго, който от скоро е вече бивш съпруг на Софи Маринова не се е разстрадал за края на брака си с ромската перла. Мускулестия мачо го раздава ерген и се вихри в шумна компания на Слънчака.

Прясно разведеният и натирен от жена си плейбой се е събрал със свои познати авери и полива с маркови питиета разлъката е в една от най-оборотните дискотеки на морския курорт.

Снимка: Хотнюз

След като Софка го натири завинаги от столицата и от дома си в Етрополе той се прибра в родния си Айтос. Поне от там му е близко морето и затова често прескача до Слънчев бряг. По нищо не личи, че изживява някаква лична драма. Напротив, сега е свободен мъж и не спира да бройка гаджетата без да се притеснява.

Девойките обаче когато се запознавали с Гринго си имали едно наум. Отдавна му се носи славата на голям ревнивец и побойник. Мадамите не са забравили, че той за първи път счупи ръката на Софи още преди сватбата при една от многото им кавги. После макар, че бе се зарекъл и обещал вече да не й посяга се стигна до нов скандал. От който певицата отново бе с гипс на ръката си.

Ромската перла също не изглежда покосена от скръб заради бързия си развод. Тя не се спира от участия, но е строго охранявана от Лоренцо или от някой етрополски  роднина, предават от hotnews.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар