Румен Овчаров вдигна сватба за чудо приказ на щерка си Теодора (Всичко за събитието)

Гласувайте за статията

Ексминистърът сам заведе дъщеря си пред олтара в Гърция

Румен Овчаров вдигна приказна сватба на дъщеря си. Бившият енергиен министър не се скъпи и направи най-важния ден в живота на Теодора наистина незабравим.

Наследничката на Овчаров и нейният любим избрали за сватбената си церемония луксозния гръцки курорт Порто Елеа, който се намира на полуостров Халкидики и се венчали на частен плаж. Дестинацията е любимо място за куп български знаменитости.

Дъщерята на Румен Овчаров Теодора каза „Да“ на своя любим
Снимки: ХотАрена

Поканените на сватбата били около стотина човека. Гостите дошли  от България, но имало и от Англия и Германия. На които им се наложило да пропътуват хиляда километра за да уважат младите. И да станат свидетели как си разменят сватбените халки, пише „Ретро“.

Че церемонията е била пищна и разточителна няма съмнение. Купонът, който бил в близост до морския бряг на Бяло море продължил до ранни зори.

Ексминистърът и политик от БСП завел булката сам до младоженската арка под звуците на Менделсон и от голямата емоция се просълзил, предават от hotarena.net.

Румен Овчаров е баща на три деца. И макар тази година да стана дядо за втори път вълнението му дошло в повече и той много се разчувствал, че втората му дъщеря се омъжва и става семейна жена.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар