Президентът и Деси Радева пийват биричка насред София по обяд (Снимка)

Гласувайте за статията

Първата дама и президентът бистрят проблемите на България на по чаша бира

Поведението на президентът и неговата първа дама шашна столичните граждани. Буден читател на агенция ПИК е щракнал президентското семейство на кадър. На който се вижда как Румен Радев и Деси Радева са седнали в градинката пред Народния театър и се черпят с бира.

Снимката е направена в ранния следобед и документира как държавния глава и неговата половинка си седят безгрижно като пенсионери и пийват биричка.

Снимка: ПИК

Загриженият читател е притеснен от факта как президентската двойка изобщо не е смутена от поведението си. Сякаш е нещо редно да се пие алкохол макар и нискоградусен по време на работа.

От изданието коментират, че Румен Радев съвсем го е ударил през просото след като не му мина номера с грипените и дори не му минава през ума, че заплатата от 11 бона, която българският данъкоплатец му плаща не е да пие бира с първата дама.

Особено в такъв ден като вчерашния. Когато службите и властта се чудят как да се справят с атаката на хакера. А премиерът събра бизнеса и дипломатите, които се хванаха да умуват как да се преборят с Турция за завода на Фолксваген и да привлекат голямата инвестиция в България, предават от електронната новинарска агенция pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Президентът и Деси Радева пийват биричка насред София по обяд (Снимка)”

  1. vali rad

    юли 22. 2019

    А ВЕЧНО ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ГЛУПАЦИ,КОИТО ГЛЕДАТ В ЧУЖДАТА ЧИНИЯ! А ТОВА,ЧЕ ГАДОВЕ ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА И НИ НАПРАВИХА ЗА СМЕХ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ ? ЗА ТОВА,ЧЕ НЯМА КОЙ ДА МАХНЕ И ВКАРА В ЗАТВОРА ДЕЙСТВАЩИ „политици“ ? АМА ЕДИ-КОЙ СИ ПИЕЛ БИРА,А ЕДИКОЙ СИ,ЧЕ КРАДЕ? А ЕДИ КОЙ СИ,ЧЕ СЕ ЗАНИМАВАПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ С КАРАНЕ НА ДЖИПОВЕ,МОТОРНИ ЛОДКИ,ТРАМВАИ И ТАКА НАТАТЪКА ? ЗА ТОВА ПОДЛЕЦИТЕ НЕГОВОРЯТ !!!!!

  2. vali rad

    юли 22. 2019

    затова никога няма да се оправим-защото вече има много подлеци и лизачи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавете коментар