Андреа се покри след раздялата с Кобрата

Андреа се покри след раздялата с Кобрата
5 (100%) 1 vote

Андреа се покри, след като обяви, че тя и Кобрата вече не са двойка

Андреа изчезна от публичното пространство. Певицата се покри, след като съобщи в кратък пост за раздялата си с Кобрата. Преди часове тя сподели свой фотос край басейна. На снимката бившата пайнерка е в поза „тигрица“ и показа, че е готова за нови подвизи. Но по-наблюдателните й фенове веднага констатираха, че пръстите на ръцете й изглеждат неестествено. Те коментираха, че вероятно специалистите, които обработват снимките на Андреа, са забравили да направят фотошоп и на тази част от тялото й.

Последователите на блондинката я посъветваха да върне фотоса за редакция.

Но част от нейните фенове коментираха не начина, по който изглежда на снимката, а местоположението на Андреа. Те са категорични, че е невъзможно тя да е едновременно и в Тайланд, и Гърция. Наблюдателните почитатели на блондинката побързаха да споделят, че тези снимки са стари. Те изразиха мнение, че Андреа вероятно не е нито в Гърция, нито в Тайланд, а се е скрила в апартамента си в столицата, пише Хот нюлс.

Откакто обяви раздялата си с Кобрата, певицата не си вдига телефона. Връзката им продължи 12 години и въпреки, че всички вярваха, че двамата ще стигнат до венчило, това не се случи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар