Павел налита на бой на феновете на Преслава

Павел налита на бой на феновете на Преслава
5 (100%) 1 vote

Павел охранява любимата си Преслава и не се отделя от нея дори по време на изявите й в чужбина

Павел не се отделя от Преслава и той вече изпълнява ролята на охранител на изпълнителката.

За грозна случка, разиграла по време и след участието на Преси в столично заведение, алармира читател на Хот нюлс. Певицата се държала надменно със свой почитател, а след това Павел потърсил сметка от него. Христо Могилански поискал снимка с изпълнителката. Но нейната реакция много го учудила. По време на другите им срещи, пайнерката се държала коренно различно.

Този път в отговор на молбата си получил ругатни и обиди и не може да повярва, че Преси се държи по този начин.

„В хороскопа ти е написано, че днес не ти е ден”, заявила пайнерката, според думите на Христо Могилански, който сподели неприятната случва в имейл до редакцията на Хот нюлс.

Разправията продължила и след участието. Пред заведението. Павел се нахвърлил с юмруци на Христо. Компанията му изпаднала в шок.

След обидите и ругатните от страна на Павел, последвали и заплахи за физическа саморазправа, споделя потърпевшият. Петимата охранители на клуба едва удържали разбеснелия се Павел.

Това не е първата проява на агресия от страна на врачанина към фенове на добричлийката. Преди 2 години той посегна на почитател на Преси, тъй като вторият поискал да се снима с нея. Преди година в гаражите на пловдивската зала „Колодрума“ той  счупи мобилния телефон  на фена на Преслава.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар