Софи Маринова не остави нищо на Гринго след развода

Гласувайте за статията

Софи Маринова не остави нищо на любимия си

Софи Маринова не остави и стотинка на Гринго след развода. Певицата си взе всичко от бившия си вече мъж, с когото успя да изкара в брачно съжителство едва три месеца, преди бракът им да приключи, научи HotArena.

Софка си прибрала всички подаръци, които е правила на мачото, както и даровете, които получиха на сватбата си. Певицата си взе дори животни, които кумовете Павел и Преслава им дариха — малко теленце, агънце и яренце. Животинките вече се намират в дома на ромската перла в Етрополе.

След развода певицата настояла Гринго да й върне животните и те да останат при нея, тъй като свикнала с тях. Още от самото начало Гринго настоявал ги заколят. Но Софка се противопоставила категорично на идеята му и с часове го разубеждавала. Към днешна дата тя вече няма да се занимава с този проблем, тъй като животните са при нея.

Маринова настоявала още Гринго да й върне всички скъпи подаръци, които тя му е направила. Той дори се изнесъл от жилището им София и се върнал в бащиния си дом в родния  Айтос.
Докато бяха заедно, Софи го издържаше. Тя му даваше дори джобни пари, които той харчеше с лека ръка. От връзката си с певицата, бившият затворник успя единствено да задържи само мерцедеса, който струва 150 000 лв, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес”.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар