Братя Аргирови били на Халкидики по време на чудовищната буря! (виж тук)

Гласувайте за статията

Братя Аргирови се завръщат на родна сцена с ново парче, в колаборация с Искрата!

Братя Аргирови са попаднали в окото на бурята на полуостров Халкидики това лято, докато са почивали там с приятели. „Беше наистина страшно, падаха огромни дървета“, коментира Благовест.

братя Аргирови

Братя Аргирови са били свидетели на страшната буря

Били са на плажа, след което са тръгнали към заведението на свой приятел и бурята ги застигнала. За щастие са се отървали само с уплах. Но и двамата твърдят, че за първи път стават свидетели на такова мощно природно бедствие.

Личните братя всяка година почиват в Гърция, за тях тя е любима лятна дестинация, но миналата година са попаднали на големите наводнения там, а тази на буря.

Въпреки стихиите, те нямат намерение да се откажат от южната ни съседка като място за летуване.

В професионален план, близнаците се завръщат на родна сцена с ново парче, в колаборация с рапъра Искрен Тончев – Искрата.

Искрата е написал музиката и аранжимента, а в парчето братя Аргирови са вплели автентичен фолклор от хърватската област Далмация, откъдето е и дядо им по майчина линия.

Премиерата на новата им песен с Искрата „Сладко си живеем“ беше на наградите на БГ радио, на 22 май в Пловдив, когато двамата братя получиха и награда за „БГ вдъхновители в музиката“.

На 27 юли ще направят заедно с младият си колега купон на рожден ден в Обзор, пише lifeonline.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар