Христо Сираков показа дъщеря си (Вижте каква красавица отгледа)

Гласувайте за статията

Бизнесменът с прякора „Стоте манекенки” има пораснала дъщеря достойна за миска

Христо Сираков се изфука с порасналата си дъщеря. Бизнесменът, който е по известен с прякора си „Стоте манекенки” е горд татко на голяма красавица.

Той пусна в социалната мрежа няколко фотоса на порасналото си момиче. Като освен, че е голяма хубавица тя се е дипломирала скоро и то успешно.

Дъщерята на Христо Сираков прилича на него
Снимка: hotnews.bg

За Сираков обикновено се пише когато има любовен роман с някоя манекенка. Особено с плеймейтка или оборотна миска, но този път богаташът сам се показа като грижовен родител. На който най-голямата му слабост не са силиконовите хубавици, а неговата собствена щерка.

Снимка: hotnews.bg

Към интересните кадри, които са снимани в лондонски университет позастарелият мачо написа: „На тати детенцето”.  За съжаление не е уточнил какво е завършила щерка му и в коя област на професионално развитие ще се впусне девойката.

Но няма съмнение, че с отличната си диплома ще се реализира с успех. А това няма как да не радва всеки родител.

Съвсем скоро Христо Сираков говори за живота си в личен план като си направи една житейска равносметка. И макар името му винаги е свързвано с някоя красавица и то не една или две самият бизнесмен признава, че е имал две жени, които са били модели, от които има деца, но това не го прави изключителен любител на манекенките, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар